O podjetju

Podjetje Metaloplast d.o.o.

Družinsko podjetje od leta 1990

Podjetje Metaloplast d.o.o. Kobarid je družinsko podjetje, v katerem se že od leta 1990 ukvarjamo s proizvodnjo medicinskih pripomočkov in sanitetnega materiala za enkratno uporabo.

Naš proizvodni program zajema kirurške šivalne materiale, izdelke za uporabo v ginekologiji (ščetke in loparčke za gin. bris, gobice za jodiranje) ter izdelke za ustno nego (čistilne gobice).

Lastni proizvodi za potrebe zdravstva

Razvijamo, proizvajamo in tržimo

V našem podjetju razvijamo, proizvajamo in tržimo lastne proizvode za potrebe zdravstva. Naši izdelki se uporabljajo v medicini, zato sta kakovost in varnost izdelka na prvem mestu.

Poleg kakovosti v podjetju dajemo bistven poudarek na varnosti izdelka ter na uporabi medicinsko neoporečnih materialov.

Vzpostavljen imamo sistem kakovosti po standardu ISO 13485 in pridobljene CE certifikate za medicinske pripomočke.

Uspešnost našega poslovanja se zrcali v zaupanju, ki nam ga izkazujejo uporabniki naših izdelkov. Naša prednost so dolgoletne izkušnje s področja proizvodnje medicinskih izdelkov in fleksibilnost, saj se poskušamo v čim večji možni meri prilagoditi potrebam uporabnika.

Poslanstvo podjetja je biti pomemben partner medicinskemu osebju pri skrbi za bolnika.

Za pravilno delovanje tega spletišča se na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih